A sikeres fogyókúraFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

A sikeres fogyókúra

Helyes étrend megválasztása fogyókúrához

A sikeres fogyókúra lényege, hogy mit, mikor és mennyit együnk.

Ahhoz, hogy meg tudjuk válogatni ételeinket, tisztában kell lennünk néhány alapelvvel.

Az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatóság (FDA) által kiadott irányelvek alapján az egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen a koleszterin és a zsírok kizárása az étrendből.

Amerikában már szinte minden étel zsír- és koleszterinmentes, ennek ellenére az amerikai emberek nagy része továbbra is kórosan túlsúlyos és a szív- és érrendszeri megbetegedések aránya sem csökkent.
A kiadott irányelv tehát mindenképpen felülvizsgálatra szorul.

szénhidrát

Az igazság az, hogy az emberi szervezet legnagyobb ellensége a cukor! A modern étrend hihetetlenül gazdag szénhidrátban, ami a szervezetben végül cukorrá alakul. Az elmúlt 200 évben 500-szorosára nőtt a szénhidrát fogyasztás.

Ahhoz tehát, hogy egészségesebben étkezhessünk elengedhetetlen a szénhidrátfogyasztás csökkentése.

Sok ajánlás látott már napvilágot a fogyókúrás étrendről, melyből néhányról bebizonyosodott, hogy tényleg működik.


Fogyókúrás tanácsok:

  1. Ha vércukor ingadozásainkat mérsékeljük, éhségérzetünk csökken. Ezt úgy érhetjük el, hogy a gyorsan felszívódó szénhidrátokat teljesen kiiktatjuk étrendünkből!

  2. A fogyás 6.0 mmol/l vércukorszint alatt indul meg, ezért fontos ügyelnünk az elfogyasztott ételek menyiségére és összetételére.

  3. A fogyókúrás étrendnek fehérjében gazdagnak kell lennie, aránya a napi tápanyagbevitelben legalább 25% kell legyen.

  4. Délután 4 óra után semmiképpen nem javaslom könnyen felszívódó szénhidrát fogyasztását. Az este elfogyasztott csokoládé például lelassítja a növekedési hormon termelődését, amely képes lenne még éjszaka is fogyasztani!

  5. Kerülendők az édes üdítőitalok, energiaitalok, konzervek és a fehér kenyér. Köretnek fogyasszunk párolt zöldséget, vagy nyers salátát!

  6. Gyümölcsöket cukortartalmuk miatt inkább reggel fogyasszunk!

  7. Sok vizet igyunk!

  8. Fokozzuk testi aktivitásunkat mozgással!
AKTIV Árpa Formula fogyókúra

Egészséges fogyókúrához napi 1-2 étkezést helyettesítsen AKTIV Árpa Formulával! Ez a kiváló mindentadó táplálék mérsékli a vércukorszint ingadozását, eltelít és feltölti szervezetünket a működéshez szükséges alapvető makro- és mikroelemekkel.


A Javasolt fogyókúrás étrend>>>

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat