Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!Fogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Fogyjon velünk!:

Testsúlyunk hatékony szabályozásának kulcsa: vércukorszintünk ingadozásának mérséklése.

Magas vércukorszint esetén a vérben lévő glukóz végső soron zsírrá alakul, ha azonban alacsony a vércukorszint, levertnek érezzük magunkat. Elhízott egyéneknél nagy gyakorisággal alakul ki cukorbetegség. A testsúly és a cukorbetegség közti összekötő láncszem: a cukor.

A cukor nemegyszer csalóka formában lopakodik be étrendünkbe. A répa- és a nádcukrot nagyobbrészt félkész termékekben, snack-ben és édességben fogyasztjuk. A malátacukor finomított gabonafélékben, fehér kenyérben és hántolt rizsben fordul elő. A szőlőcukor különféle italokban, gyümölcsökben pl.: szőlőben, banánban van. Ezek a cukrok gyorsan felszívódnak, fogyasztásuk után hirtelen magasba szökik a vércukorszint, mert emésztést alig igényelnek és nagyon hamar glukózzá alakulnak. A vérben lévő glukózt azután a sejtek pl. az agy és az izmok sejtjei, energiaforrásként hasznosítják.

Sajnos a glukóz, ez a nagy "oktánszámú" üzemanyag nem veszélytelen. A kelleténél magasabb vércukorszint károsítja az idegeket, a látást, a veséket és az érrendszert. E veszélyek miatt a szervezet abban a pillanatban, amikor a vércukorszint túlzottan megemelkedik, lépéseket tesz a felesleges cukor eltávolítására, ha éppen nincs szüksége energiára. A fölösleges cukornak a véráramból való eltávolítása a hasnyálmirigy egyik hormonjának, az inzulinnak a feladata.

Az inzulin által a vérből eltávolított cukor glikogénné (keményítővé) és zsírrá alakul. Minél gyakrabban emelkedik meg a vércukorszint, annál több inzulin termelődik. A sok inzulin hatására, zsír rakódik le, az inzulint ebben az értelemben zsírképző hormonnak tekinthetjük.

A magas inzulinszint nemcsak a tápanyagok zsírrá alakulását okozza, hanem a már meglévő zsiradékok felhasználását is gátolja. A vércukorszint csökkenésekor glukagon hormon szabadul fel, ami a zsírok lebontását és energiaforrásként való felhasználását segíti.

Ha a vércukorszint ingadozását mérséklő étrenden élünk, hasnyálmirigyünk kevés inzulint termel és glukagon felszabadításával zsírt éget el. Ha ételünk vércukor-ingadozást okoz, inzulin szabadul fel és hízást idéz elő.

Ahhoz, hogy egészséges fogyókúrával legyünk zsírégetők, le kell mondanunk a gyorsan felszívódó cukrokról és át kell térnünk a lassan felszívódó szénhidrátokban gazdag élelmiszerekre.

fogyókúrához fontos a testmozgás

Táplálékaink gyors vagy lassú felszívódásának mutatója az, hogy milyen mértékben emelik a vércukorszintet. Ezt a glikémiás index mutatja, úgy, hogy a glukóz glikémiás indexét 100-nak vesszük. A többi élelmiszert ehhez viszonyítjuk. A glukóz hatását - amely a vércukorszintet gyorsan, jelentős mértékben megemeli - itt ábrázoljuk:

fogyókúra alatt alacsony glikémiás-indexű táplálékot fogyasszunk

A glukóz glikémiás indexét a görbe alatti terület nagysága adja, amelyet 100-nak veszünk. A fogyókúrás étrend lényege, hogy 50-nél kisebb glikémiás indexszel rendelkező táplálékokat fogyasszunk.

 

A fogyókúrás étrend alapvető alkotórésze:
AKTIV Árpa Formula

Egészséges fogyókúrához az AKTIV Árpa Formula ideális zsírégető étel, glikémiás indexe: 27.

Az AKTIV Árpa Formula alacsony glikémiás indexe a következő összetevőknek köszönhető:

  1. Az AKTIV Árpa Formula magas rosttartalma.
  2. Jelentős mértékű a fehérjetartalma.
  3. A benne lévő amilóz lassú felszívódású szénhidrát (a búzában gyorsan felszívódó amino-pektin van).
  4. A szójában az amilóz felszívódását gátló enzim található.

A zsírégető étrend 25% fehérjét ír élő a normál táplálkozás 15%-os fehérjetartalmával szemben, ezért az AKTIV Árpa Formulánk kiemelkedően nagy (26%) fehérjetartalmával fogyókúrázóknak ideális.

A fogyókúrázóknak nincs szükségük telített zsírsavakra. Sajnos, ha a fehérjeszükségletet húsból fedezzük, telített zsírsavakból is sokat fogyasztunk. Az AKTIV ideális fehérjeforrás, hiszen nem tartalmaz telített zsírsavakat és koleszterint.

A kalóriatáblázatot nem vesszük szigorúan, de azért fogyókúra során 1500 kcal-nál naponta ne együnk többet! Ezt a 1500 kcal-t osszuk el 5 étkezésre! Ha az AKTIV Árpa Formula egy adagját - mely 2 evőkanál - 2 dl tejbe keverjük, akkor 170 kcal-t juttatunk a szervezetbe, tehát tízóraira és uzsonnára ideális táplálék. Amennyiben a fogyókúrázók vízzel fogyasztanak egy adagot, akkor alkalmanként csak 70 kcal-t visznek a szervezetbe.

Fogyókúránk különösen hatékony lesz, ha vacsorára is megelégszünk az AKTIV Árpa Formulával.

fogyókúra

Az AKTIV Árpa Formulában az előcsíráztatási eljárás hatására aktivizálódnak az enzimek. Az ásványianyagok, nyomelemek szerves kötésbe, a szervezet számára jól hasznosítható formába kerülnek.

A cukor a következő folyamatokon haladva alakul át energiává: cukor (glukóz), pirosszőlősav, acetil-koenzim A, Szent-Györgyi-Krebs ciklus, víz, CO2, hő.

Ezen folyamatokhoz főleg B-vitaminok szükségesek: B1, B2, B3, B5. Ezekben a vitaminokban AKTIV Árpa Formulánk különösen gazdag, így termékünknek nem csak makro-, hanem a mikrorészei is elősegítik a fogyást. A fenti folyamathoz - melyben a cukor végső soron vízzé, széndioxiddá és hővé alakul - különféle ásványianyagok is kellenek: vas, magnézium, kálcium, króm, cink. AKTIV Árpa Formulánk ezeket jól felszívódó formában tartalmazza.

az edzés segíti a fogyókúra eredményét

AKTIV Árpa Formula, fogyassza Ön is, hogy Önt is fogyassza!


A sikeres fogyókúra>>>

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat