A fogyókúra csapdáiFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Fogyókúrák csapdái

Ki ne hallott volna már a fogyást elősegítő csodaszerekről? Legtöbbjük az étrend és az életmód megváltoztatása nélkül ígér tartós fogyást. Tulajdonképpen ez a legjobb reklámfogás, hiszen ki akarná megváltoztatni kényelmes életmódját. Ez a vonzó ajánlat azonban legtöbbször csapdákat rejthet.

csodapirula

Pár gondolat a fogyókúrás csodaszerekről:

Egyik csoportjuk a központi idegrendszerre ható anfetamin származékok, az étvágycsökkentők, míg a másikba olyan készítmények tartoznak, melyek a gyomorban többszörös térfogatukra duzzadnak, így megszűnik az korgó, üres gyomor érzete. Ezeken kívül léteznek különféle keményítő- és zsírmágnesek, melyek ezen vegyületek felszívódását gátolják emésztés közben.

Az ilyen készítmények fogyasztásával azonban kizsigereljük szervezetünket. A felszívódást gátló szerek felborítják szervezetünk egyensúlyát, ha pedig nem érzünk éhséget, vagyis nem eszünk, testünk nem kapja meg az egészséges működéshez szükséges alapvető tápanyagokat sem.


Ahhoz, hogy egészséges fogyókúrával legyünk zsírégetők, át kell térnünk a magas fehérje- és ásványianyag tartalmú élelmiszerekre. Az eredményes fogyókúra mind az étrend, mind pedig az életmód megváltoztatását követeli, ezért ajánlott a rendszeres testmozgás beiktatása is a mindennapi életünkbe. Már napi 1 óra sétával is sokat teszünk az egészségünkért.

Az AKTIV Árpa Formula ideális választás az egészséges fogyókúrához, mert feltölt bennünket 18 féle ásványi-anyaggal, 15 féle vitaminnal és enzimekkel. Közel 30 százalékos fehérjetartalma mikroszinten biztosítja az összes aminosavat szervezetünknek és magas rosttartalmának köszönhetően segíti az emésztést.


A sikeres fogyókúra>>>

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat