Egészséges táplálkozásFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Az egészséges táplálkozás

Jelen korunkban olyan civilizációs betegségektől szenvedünk, mint a látens és manifeszt cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, ízületi gyulladások, lerakódásos betegségek, epekő, vesekő, allergiák, daganatok, stb.

Az élelmiszeripar ontja a tartósítószerekkel, ízfokozókkal, hidrogénezéssel, magas hőmérsékletű tartósítással tönkretett értéktelen salakanyagokat. Szomorú tendenciának vagyunk tanúi az egészséges táplálékok tekintetében is. Az utóbbi 30 évben a boltok polcain megjelenő gyümölcsök és zöldségek vitamintartalma az egyharmadára csökkent.

Az nyilvánvaló tehát, hogy szervezetünk tápanyaghiányban szenved, melyet minőségi éhezésnek is nevezhetünk, hiszen az elfogyasztott ételek mennyisége mindemellett inkább nőtt az elmúlt időszakban.

12 évvel ezelőtt kezdtük meg azt a kutatást, melyben próbáltuk meghatározni azokat a táplálkozási tényezőket, melyek a tápanyaghiánnyal karöltve a civilizációs betegségeket, egészségromlásunkat okozzák.

6 tényezőt találtunk a civilizációs táplálkozásunkban, melyek csökkentik szervezetünk öngyógyító erejét, és hosszabb távon egészségkárosodást okozhatnak.

A 6 tényező ellen fejlesztettük ki az AKTIV Árpa Formula nevű táplálékot, mely első fecskeként mind a 6 egészségkárosító hatás ellen harcba száll. Ez magyarázza rendkívüli hatékonyságát és az élelmiszerek közötti egyedülálló mivoltát.

  1. Az AKTIV Árpa Formula több mint 60 féle makro- és mikro tápanyag tartalmával küzd a tápanyaghiány ellen.

  2. Nem tartalmaz könnyen felszívódó káros szénhidrátokat, ellenkezőleg, a vércukorszintet stabilizáló lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmazó, alacsony glikémiás indexű étel. Vacsora helyett fogyasztva, egyrészt meggátolja, hogy sejtmérgek, könnyen felszívódó szénhidrátok kerüljenek szervezetünkbe, és egész éjjel kifejtsék sejtroncsoló hatásukat. Másrészt a hormonális egyensúly helyreállításával, energia-szintünket, stressztűrő képes-ségünket növeli. Magas fehérjetartalma pótolja a glikolizáció által tönkretett fehérjéket.

  3. Az AKTIV Árpa Formula feldolgozási technológiája arra irányul, hogy a benne lévő tápanyagok megőrződjenek és a szervezet számára jól hasznosítható, jól felszívódó formába kerüljenek.

  4. Visszaállítja szervezetünk saját cukortermelő képességét, véd bennünket a "fehérjemérgezés" ellen.
  5. Nem tartalmaz ízfokozókat, tartósítószert, bio árpából készül.

  6. Az AKTIV Árpa Formula nem szabadgyökképző, sőt enzim és bioflavonoid tartalma pusztítja a szabadgyökököket.

Ha táplálkozásába stabilan beépíti az AKTIV Árpa Formulát, és 1-2 étkezést kivált vele, biztos lehet abban, hogy tápanyagban gazdag élelmiszert fogyasztott, valamint hogy ellátta szervezetét 60 féle makro- és mikroelemmel. Nem mérgezte magát tartósítószerekkel, ízfokozókkal és egyéb káros anyagokkal, mert az AKTIV Árpa Formula bio árpából készül.

AKTIV Árpa Formula ital

Önnek csak azt kell eldönteni, hogy reggelire, vagy vacsorára szánt pénzét egészségtelen ételekre költi, vagy az AKTIV Árpa Formulát választja. Fogyasztásához csupán ez a szemléletváltoztatás szükséges, nem igényel plusz kiadást, mint a táplálék kiegészítők és a gyógyszerek, hiszen az étkezésre szánt konyhapénzből megvehető.

Itt a lehetőség, hogy Önnek ne kerüljön 20 évébe, mint nekem, rátalálni a Hippokratész-i útra.

A nagy orvos-tanár, Hippokratész annak idején Kos-szigetén így szólt a tágra nyílt szemű hallgatókhoz:
"Gyógyulásotokat a táplálkozásotok-ban keressétek!"

Mikor már több hónapja fogyasztja az AKTIV Árpát, stabilan beépítette étrendjébe, megtette az első, de annál fontosabb lépést az egészség útján.

Ennél persze tovább is léphet, elhagyhatja a cukros üdítőitalokat, csökkentheti a fehér kenyér fogyasztását, csokoládék, sütemények helyett nassolhat gyümölcsöket, zöldségeket.


Kezdje el a rendszeres testmozgást még ma!

Méregtelenítés>>>

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat