Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Hogyan előzzük meg a "népbetegségek" kialakulását?

Korunk egyik egyre inkább terjedő "népbetegsége" a cukorbetegség, mely betegség olyan súlyos szövődmények kialakulásához vezethet, mint a szívbetegség, a magas vérnyomás, a vesebetegség, idegrendszeri zavarok és a rák.

De, hogy miért is alakul ki a diabétesz?

Szervezetünk valamennyi sejtjének energiára van szüksége a működéséhez. Sejtjeink elsődleges energiaforrása a glükóz, az egyszerű cukor, amely a szénhidrátok lebontása során keletkezik. A glükóz sejtekbe juttatásáért az inzulin nevű hormon felelős. Az inzulint a hasnyálmirigy béta-sejtjei termelik, hogy aztán a sejtek sejthártyájához kapcsolódva bejuttathassa a cukrot sejtjeink belsejébe, hogy ott a cukor energiává alakulhasson.

Cukorbetegségben relatív inzulinhiány lép fel, melynek két oka lehet.

  1. A hasnyálmirigy béta-sejtjei kimerülnek.
  2. A sejtek érzéketlenné válnak az inzulinra, így csak mind nagyobb mennyiségű inzulin képes a cukor sejtekbe juttatására.


2-es típusú cukorbetegségben nem elegendő az inzulin mennyisége a vércukor normál szintre csökkentéséhez. Termelődik tehát a szervezetben inzulin, de a sejtek erre való reakciója nem elégséges.

A sejtek inzulinérzékenységének csökkenését a helytelen, magas glikémiás indexű szénhidrátokban gazdag étrend okozza, mivel az ilyen étrend következtében a vércukorszint túl gyakran, ugrik túl magas értékekre.

A cukorbetegség egyik első tünete a gyakori vizelési inger, a fokozott szomjúság érzet, és a fáradékonyság. A szervezet ilyenkor megpróbálja felhígítani a véráram magas glükózkoncentrációját.

A helytelen étrend intő jele a manapság szintén egyre nagyobb méreteket öltő elhízás. Kutatások kimutatták, hogy olyan helytelen táplálkozás is, ami mindössze 2,5 kg túlsúly kialakulásához vezet, már kedvez a cukorbetegség kialakulásának.

A cukorbetegséggel küzdők mintegy 90%-a a kettes típusú cukorbetegek csoportjába tartozik. Ez a más szóval felnőttkori cukorbetegségnek is nevezett kór többnyire a túlsúlyosaknál és mozgáshiányos életet élőknél lép fel. Világméretű terjedésének hátterében az áll, hogy egyre többen fogyasztunk egyre nagyobb mértékben feldolgozott- és magas glikémiás indexű szénhidrátokat tartalmazó élelmiszereket.

Legtöbb esetben a relatív inzulinhiányt- és a járulékos panaszok megszüntetését célzó, a magas vérnyomást és a koleszterinszintet csökkentő gyógyszerek bevetésével próbálják kezelni a problémát. Ezzel azonban a kiváltó okot, a helytelen táplálkozást nem szüntetjük meg. Betegségek kezelésében átütő eredményt pedig a kiváltó ok megszüntetése nélkül nem érhetünk el.

Egyes felmérések szerint a fejlett országok 20 éves kor feletti lakosságának mintegy 40%-a vagy cukorbeteg, vagy a betegséget megelőző állapotban van. Tegyen róla, hogy elkerülje a diabétesz kialakulását és iktassa ki étrendjéből, vagy jelentősen csökkentse a könnyen felszívódó szénhidrátok fogyasztását.

Mi legfőbb feladatunknak tartottuk, hogy az AKTIV Árpa Formula alacsony glikémiás indexű táplálék legyen, vércukorszintünket ne emelje, hanem alacsony szinten stabilizálja. Általánosságban az 50 glikémiás index alatti ételeket már alacsony glikémiás indexűnek nevezik, de mi nem elégedtünk meg ezzel, mi célunk egy szuper alacsony, 30 alatti glikémiás indexű táplálék volt. Az AKTIV Árpa Formula a 26-os glikémiás indexével, tehát egy kiemelkedő, teljes értékű étkezést kiváltó komplex ital. Magas rosttartalmának köszönhetően hosszú időre eltelít és fogyasztásával több, mint 60 féle makro- és mikrotápanyaggal tölthetjük fel szervezetünket!

Váltsa ki reggelijét, vacsoráját AKTIV Árpa Formulával, mert az AKTIV Árpa alacsony glikémiás indexű, tápanyagokban gazdag étel. Fogyasztásával csökkentheti, ellensúlyozhatja a könnyen felszívódó szénhidrátok egészségkárosító hatásait.

 

MEGRENDELEM >>>


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat