Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Hogy kerülünk a civilizációs betegségek csapdájába?

Mai civilizációs étrendünk az, ami hosszú távon egészségromlásunk legfőbb okozója. Az utóbbi 500 évben a könnyen felszívódó szénhidrátok 200-szoros növekedése étrendünkben már mérgező dózis, mely egy idő után egészségünket károsítja.

Az orvostudomány régen X-szindrómának hívta, ma metabolikus szindrómaként említi a helytelen étkezés által szervezetünkben okozott változásokat. A metabolikus szindróma nem tekinthető betegségnek, de egy olyan tünetegyüttes, mely jelzi, hogy szervezetünk anyagcsere folyamatai kóros irányba tolódtak el.

A metabolikus szindróma tünetegyüttese:

  1. A vércukor, vagy a glikolizált hemoglobin szintje emelkedik.
  2. A vérnyomás 130/85 feletti.
  3. A hasi zsírpárnák növekednek, férfiaknál a derékbőség eléri a 102 cm-t, nőknél a 80-at.
  4. A vérben a triglicerid zsírok szintje 3,9 feletti.
  5. A jó HDL koleszterin szint férfiaknál 1,0 körüli, nőknél 1,3 alatti.
  6. A szervezetben a C-peptid a normálisnál magasabb.

Mikor ezen tünetek valamelyikét észleljük, az azt jelenti, hogy a túlzott szénhidrátfogyasztás elkezdte károsítani szervezetünket.  Ha a helytelen étkezés tovább folytatódik, a következő tünetek és betegségek alakulhatnak ki:

Súlygyarapodás Magas vérnyomás
Magas koleszterinszint Szív-és érrendszeri betegségek
Mell-, vagy prosztatarák Ízületi fájdalmak, gyulladások
Hormonrendszer egyensúlyának felbomlása Pajzsmirigy hormon alulműködése
Növekedési hormon és nemi hormonok csökkenése Rossz kedélyállapot, stressz, szorongás
Memóriaromlás Fáradékonyság

Az orvoslásban a legnagyobb probléma az, hogy ezeket a tüneteket betegségnek bélyegzik. A rossz kedélyállapotra hangulatjavító, antidepresszánsokat adnak, a diabéteszeseknek inzulint, a magas vérnyomásúaknak vérnyomás csökkentő gyógyszereket, a szív és érrendszeri betegeknek koleszterincsökkentő tablettákat.

Ezek nem oki terápiák, mivel az ilyen gyógyszerek egyike sem a kiváltó problémát veszi célba, a kiváltó problémáról, a szervezetünk számára teljesen idegen étrendről és életmódról sajnos tudomást sem vesznek.

Ha étrendjében drasztikusan csökkenti a szénhidrátbevitelt, és ezt a kevés szénhidrát mennyiséget is csak alacsony glikémiás indexű, a vércukrot kevésbé emelő szénhidrátok formájában fogyasztja, a fehérje bevitelét pedig megemeli, elindulhat a gyógyulás útján. Mind az előbb felsorolt 12 tünet csökkenni kezd, hiszen így megadjuk legjobb orvosunknak, saját testünknek a megfelelő tápanyagokat ahhoz, hogy képes legyen meggyógyítani magát.

Az AKTIV Árpa Formula magas fehérjetartalmával és kevés, alacsony glikémiás indexű, tápanyagokban gazdag szénhidrát tartalmával a szervezet helyreállítását segítő ideális ételnek tekinthető. Ezért ajánlom az étrendbe beépíteni, és vele naponta 1-2 étkezést kiváltani.

 

RENDELJE MEG AZ AKTIV ÁRPÁT >>>


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat