Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Visszaállíthatjuk szervezetünk öngyógyító erejét

A tömegtermelés egyre nagyobb térhódításának köszönhetően, elfogyasztott ételeink csupán mennyiségileg megfelelőek, nagy részük vitaminokban és ásványi anyagokban szegény, értéktelen salakanyag.

Az egészségesebbnek hitt táplálékok esetében is szomorú tendenciának vagyunk szemtanúi. A friss zöldségek és gyümölcsök vitamin- és ásványianyag tartalma az utóbbi 30 évben harmadára csökkent.

Pályám elején azt gondoltam egészségünk romlásának fő oka ez a tápanyag-, valamint vitamin és ásványi anyag hiány. Úgy véltem, ha a tápanyaghiányt vitaminokkal, ásványi anyagokkal megszüntetnénk, akkor jelentős eredményeket érhetnénk el az emberek egészségi állapotának javításában. A táplálékkiegészítők területén végzett 10 éves munkám során rá kellett jönnöm, hogy tévedek.

Vitaminokkal és ásványi anyagokkal csupán részleges állapotjavulásokat értünk el, de a csoda a tápanyaghiány megszüntetésétől várt teljes gyógyulás nem következett be.

A javulást gyógyszerektől várjuk.

Így hát tovább kellett keresnem az okot, amiért a sok modern gyógyszer és rengeteg fajta táplálékkiegészítő, vitaminok, ásványi anyagok ellenére a fejlett országokban élő emberek egészségi állapota folyamatosan romlik. Magyarországon is vannak pedig olyan hónapok, mikor a lakosság többet költ táplálékkiegészítőkre és gyógyszerekre, mint élelmiszerekre. Ez is mutatja, hogy a gyógyulás és egészségünk megőrzésének reményében nem kis erőfeszítéseket teszünk. A lehangoló statisztikai adatokból látszik, hogy ezek az erőfeszítéseink nagyrészt sikertelenek.

Jelenleg már több, mint 10 éve a táplálkozástudomány területén tevékenykedem. Itt találtam meg azt a 6 tényezőt, melyek jelentősen csökkentik öngyógyító erőnket, a mozgásszegény életmóddal és a stresszel karöltve pedig civilizációs betegségeket és egészségromlást okozhatnak.

Úgy gondolom egészségünk megőrzésére és helyreállítására tett erőfeszítéseink azért nem tudnak sikeresek lenni, mert  a gyógyszerek többsége csak tüneti kezelést nyújt, a betegség okát nem szünteti meg, a vitaminok és ásványi anyagok szedésével pedig a 6 egészségkárosító tényező közül csak kettőt, a tápanyaghiányt és a szabadgyökök károsító hatását számolhatjuk fel.

Ezen 6 egészségkárosító tényező ellen fejlesztettük ki az AKTIV Árpa Formulát, mindennapi fogyasztásával hatékonyan szembeszállhatunk a testünk öngyógyító erejét csökkentő táplálkozási tényezőkkel.

  1. Az AKTIV Árpa Formula több mint 60 féle makro- és mikro tápanyagtartalmával küzd a tápanyaghiány ellen.
  2. Főzéssel és tartósítással tovább csökkentjük ételeink tápanyagtartalmát, de az AKTIV Árpa Formula feldolgozási technológiája arra irányul, hogy a benne lévő tápanyagok megőrződjenek.
  3. Táplálkozásunk a savképző ételek fogyasztása felé tolódott, de az AKTIV Árpában lévő árpacsírák egytől egyig, lúgos vitamin és tápanyagbombák.
  4. Az AKTIV Árpa Formula nem tartalmaz ízfokozókat, tartósítószert, színanyagokat, stabilizátorokat, bio árpából készül.
  5. Az AKTIV Árpa Formula nem szabadgyökképző.
  6. A könnyen felszívódó szénhidrátoknak az utóbbi 500 évben bekövetkezett 200-szoros növekedése étrendünkben már mérgező dózis. Ez a hatalmas szénhidrát mennyiség felboríthatja szervezetünk hormonális egyensúlyát, eredményeként a vérben növekedhet a triglicerid- és a koleszterinszint, így szív és érrendszeri megbetegedések alakulhatnak ki. A könnyen felszívódó szénhidrátok mellőzik a szervezet saját energiatermelő mechanizmusát, a glikolizációnak nevezett folyamat során károsítják fehérjéinket. Testünk nagy része fehérjéből áll, ezért a glikolizáció minden szervünket támadja. Az AKTIV Árpa viszont nem tartalmaz könnyen felszívódó káros szénhidrátokat, ellenkezőleg, a vércukorszintet stabilizáló, a vércukor ingadozásokat csökkentő alacsony glikémiás indexű étel.

 

Dr. Turi Attila
orvos


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat