Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Az egészséghez megkerülhetetlen a táplálkozás

Pályám elején úgy gondoltam egészségünk romlásának fő oka a tápanyag, vitamin és ásványi anyag hiány. A hipotézist, mely szerint, ha a tápanyaghiányt vitaminokkal ásványi anyagokkal megszüntetjük, akkor jelentős eredményeket érhetünk el az emberek gyógyításában, a gyakorlat nem igazolta.

Rá kellet jönnöm, hogy egészségromlásunk fő oka nem elsősorban a tápanyag, ásványi anyag és vitaminhiány.

Modern kori táplálkozásunk olyan mértékben eltért az ember természetes étrendjétől, hogy szervezetünk már nem képes azt tolerálni. Ennek eredményeként a fejlett országokban az emberek egészségi állapota folyamatosan romlik, az utóbbi 30 évben a cukorbetegek és az elhízottak száma megtízszereződött.

A helyes étrenddel kapcsolatban sokszor tanácstalanok vagyunk, a megszámlálhatatlan táplálkozási tipp, sokszor egymásnak ellentmondó táplálkozási hóbortok összezavarnak minket.

Magyarországon vannak olyan hónapok, mikor a lakosság többet költ táplálékkiegészítőkre és gyógyszerekre, mint élelmiszerekre. Ez is mutatja, hogy a gyógyulás és egészségünk megőrzésének reményében nem kis erőfeszítéseket teszünk. A lehangoló statisztikai adatokból látszik azonban, hogy az egészségünk megőrzése érdekében tett erőfeszítések nagyrészt sikertelenek. Ennek ellenére létezik a gyógyulásnak, egészségünk megőrzésének egy hatékony útja.

Diéta

Fontos megértenünk, hogy ha a táplálkozási oldal "sejtmérgeit" nem csökkentjük és nem közömbösítjük, hiába szedünk táplálék-kiegészítőket, vagy gyógyszereket, az csak olyan lesz, mint süllyedő hajóból vizet merni. A süllyedés lassítható, de a tragédia mégis bekövetkezik.

Ahhoz, hogy ezt el tudjuk kerülni táplálékaink kiválasztásánál az alábbi szempontokra kell figyelemmel lennünk.

Saját testünk cukortermelő képességét sikerrel csak a szénhidrátok drasztikus korlátozásával tudjuk elérni. Fontos, hogy napi kalóriabevitelünk maximum 45%-a származhat alacsony (50 alatti) glikémiás indexű szénhidrátokból. 

AKTIV Árpa FormulaAz AKTIV Árpa Formula komplex táplálék az összes fenti kritériumnak eleget tesz. Fogyasztásakor ellátja szervezetünket 60 féle makro- és mikroelemmel, 45% 25 glikémiás indexű szénhidráttartalmával és 25%-os fehérjetartalmával szembeszáll modern kori táplálkozásunk egészségkárosító hatásaival. Ha az AKTIV Árpa Formula fogyasztásával egyidőben a fenti kritériumoknak megfelelően megválogatja más ételeit is, csökkenti a szénhidrátok fogyasztását, a fehérje- és zöldségbevitelt pedig növeli, gőzerővel építi újra az egészségét.

 

Még nem próbálta az AKTIV Árpa Formulát?
Vagy csak elfogyott?

 

RENDELJE MEG MOST >>>

 

Dr. Turi Attila


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat