Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Szüntessük meg a modernkori betegségek kiváltó okát!

Az egészségünk megőrzése érdekében folytatott harcban a statisztikák szerint sajnos vesztésre állunk. De vajon mi lehet ennek az oka, és mi az amin változtatnunk kellene?

 Az utóbbi 30 évben, a fejlett országokban az elhízottak és a cukorbetegek száma megduplázódott, de nőtt a szív- és érrendszeri megbetegedések száma is. Ezen kívül mai korunk emberét kínozza a magas vérnyomás, az ízületi gyulladás, a lerakódásos betegségek, az epekő, vesekő, a daganatok, a depresszió, az Alzheimer kór és még sorolhatnám.

Ezeket a betegségeket civilizációs betegségeknek nevezzük, hiszen a modern kori, helytelen táplálkozásunk miatt alakultak ki. Ezek a betegségek szorosan összefüggenek a táplálkozással. Világtól elzárt törzsek civilizálása után megfigyelték, hogy amint megjelentek a törzs tagjainak táplálkozásában az általunk is fogyasztott szupermarketekben kapható élelmiszerek, 25 év helytelen táplálkozás után megjelentek a náluk addig ismeretlen, előbb említett betegségek. Ez a 25 éves szabályként vonult be a szakirodalomba.

Ha ezen betegségek valamelyikében szenvedünk, felkeressük orvosunkat, és várjuk a csodát, a gyors és maradéktalan gyógyulást.

A csoda várása nem alaptalan, hiszen az orvostudomány a 20.század elején már csodát tett. Kiiktatta az idő előtti halálozások fő okát, a fertőző betegségeket, melyek régen sokszor járványszerűen fél Európát kiirtották. Pl. a pestis, vagy a fekete himlő. A laboratóriumokban dolgozó kutatók egészségügyi tisztségviselők, orvosok jóvoltából ezek a halálos kórok mára pillanatnyi kellemetlenséggé szelídültek.

Megtalálták ugyanis a betegségek okozóját, a baktériumokat, és a betegségeket okozó baktériumok elpusztítására hatékony antibiotikumokat fejlesztettek ki.

Ezen oki kezelés korszakalkotó jelentőségű volt, az addig 45 éves várható élettartam, mára 75 évre növekedett. A mai ember jogos igénye, hogy ezt a megnövekedett élethosszát egészségesen élje végig.

Ha a civilizációs betegség valamelyikében megbetegszünk, felkeressük orvosunkat, és várjuk a csodát, hogy pár napos gyógyszeres kezelés után maradéktalanul meggyógyuljunk. Sajnos a csoda ebben az esetben nem következik be, mert a civilizációs betegségekre felírt gyógyszerek csak tüneti kezelést nyújtanak, ezért sokszor életünk végéig szednünk kell a számos mellékhatással rendelkező testidegen kémiai anyagokat, a gyógyszereket.

Sok esetben annak is örülnünk kell, hogy betegségünk súlyosbodása lassul.

Modern kori betegségeink okozója a helytelen táplálkozás, míg ezen nem változtatunk hiába szedjük a táplálék-kiegészítők, vitaminok, gyógyszerek garmadát.

A statisztikák egészségromlásunk mind súlyosabb mértékét mutatják.
Egy kardiológus kollégám mondta a fülem hallatára egy szívinfarktuson átesett betegének, aki a havi kontroll vizsgálatokra, minden alkalommal 5 kilóval nehezebben érkezett: "Uram, én hiába akarom gyógyszerekkel megmenteni az életét, ha Ön mindeközben 10 körömmel ássa a sírját."    

Sajnos modern kori táplálkozásunkkal sok esetben talán kisebb mértékben, de mi is ezt tesszük.

Ha fogyasztja az AKTIV Árpa Formulát, modern kori étkezésünk mind a 6 egészségkárosító hatásával szembeszáll. Ha az AKTIV Árpa Formula fogyasztásával egyidőben csökkenti a szénhidrátok fogyasztását, a fehérje- és zöldségbevitelt pedig növeli, gőzerővel építi újra az egészségét, hiszen nem mást, mint oki gyógykezelést végez.

Dr. Turi Attila

 

Rendelje meg AKTIV Árpa Formuláját még ma >>>


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat