Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Könnyen követhető, egyszerű diétát keres?

A helyes diéta, illetve egészséges étrend inkább életmódbeli váltást jelent. Így az általános közérzet javítása mellett, a szervezetre nézve biztonságos és hatásos módon érhető el a testsúly csökkentése.

A fogyás minél kevésbé gyors ütemben halad, az elért változások annál időtállóbbak lehetnek. A lényeg a fokozatos életvitelbeli változtatásokon van, egyszerre elég egy kis lépést megtenni. A cél, hogy változtassunk régi szokásainkon mind az étkezés, mind a testi aktivitás terén. Kisebb célokat könnyebben el tudunk érni, így a folyamatos sikerélmény, erőt ad a folytatáshoz.

Természetesen szükség van egész gondolkodásunk átállítására, ne a diétára gondoljunk, és a folytonos küzdelemre a kilókkal, hanem tekintsük ezt az életminőségünk javításának.

A diéta lényege, hogy napi szinten kevesebb kalóriát kell magunkhoz venni, mint amennyit felhasználunk. Szervezetünk a hiányzó energia pótlására a tartalékaihoz, vagyis az elraktározott zsírhoz fog nyúlni. Nemtől és fizikai aktivitástól függően 1500-2500 kalória az ajánlott napi tápanyag bevitel. A lényeg, hogy minél aktívabb valaki, annál többet ehet.

Nem szükséges azonban állandóan számolgatni a kalóriákat, a legfontosabb, hogy ügyeljünk az adagok nagyságára. Sokféle ételt fogyaszthatunk, de közben fokozatosan szabaduljunk meg egészségtelen szokásainktól és ételeinktől. Az egészségtelen étkezési szokások felszámolására a bevitt szénhidrátok korlátozása az egyetlen hatékony módszer.

Diétás étrend

A fizikai aktivitás önmagában nem mozdítja elő a fogyást, ehhez az szükséges, hogy a napi elhasznált kalóraimennyiség nagyobb legyen, mint a táplálékkal bevitt mennyiség. A kalóriadeficit előállításának fontos tényezője a testmozgás, aminek úgynevezett utó-zsírégető hatása is van, ami azt jelenti, hogy a mozgás által felpörgetett anyagcsere miatt a kalóriák még az edzés után is nagyobb mértékben égnek. A mozgás ezen hatása azonban csak a helyes étrend kialakítása mellett érvényesül. Fontos, hogy edzés után fehérjében gazdag és szénhidrátban szegény ételt fogyasszunk csak.

Kezdő lépésként lassan növelni kell a mozgás mennyiségét, és változtatni a régi étkezési szokásokon. Már ne együnk 2-3 órával lefekvés előtt, naponta háromszor étkezzünk, és egy kis nassolás is belefér negyediknek, de ezt inkább délután 3 óra elé időzítsük. Korlátozzuk az alkohol fogyasztását, igyunk viszont sok folyadékot, lehetőség szerint vizet.

Ezután fokozatosan növeljük aktivitásunkat, mozogjunk többet és fokozottan ügyeljünk az elfogyasztott ételek egészséges voltára. Az első szakaszban elért változásokra építsünk, kontrolláljuk a fizikai és az érzelmi éhséget, és iktassuk ki azokat az ételeket és italokat az étrendünkből, amelyek gondot okozhatnak. Ezek elsősorban az üdítőitalok, a zsírban sült ételek és a fehér kenyér, vagy péksütemény. Ügyeljünk az adagok nagyságára is.

A helyesen összeállított diéta – ha hosszú távú étrendről van szó – legfontosabb kritériuma, hogy biztosítsa szervezetünk számára az összes nélkülözhetetlen tápanyagot (szénhidrát, fehérje, zsír, vitamin és ásványi anyag), miközben olyan alacsony az energiatartalma, ami fogyást eredményez. A diéta alatt sem vonhatunk meg teljesen ezek közül semmit, ellenkező esetben a szervezetben tápanyaghiány lép fel, és a kúra abbahagyásakor azonnal elindul a kiürült tápanyagraktárak feltöltése, így gyorsan visszakúsznak a végre leadott kilók. AKTIV Árpa Formula fogyást segítő hatásai


  1. Miért hatástalanok a fogyókúrás csodatabletták?
  2. Hogyan válhat a fogyókúra szakértőjévé?
  3. Mikor leghatékonyabb a zsírégetés?
  4. Hogyan győzhetők le a sikertlen fogyókúra leggyakoribb okai?
  5. Hogyan állítsunk össze fogyókúrás étrendet?


Ezekre a kérdésekre kaphat választ, ha kéri Dr. Turi Attila, az AKTIV Árpa Formula fejlesztő orvosának 5 email-ből álló tudásanyagát.

 

Kérem a tudásanyagot >>>


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat