Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Miért nehéz lefogyni?

Előfordul, hogy valaki rendszeresen edz, egészségesen étkezik, mégsem képes lefogyni. A testi-lelki egészség tulajdonképpen életforma, a fogyás csak akkor indul meg, ha az ételeket energiaforrásnak tekintjük, nem pedig vigasztaló pótcselekvésnek.

Gyakori hiba a fogyókúra összeállításánál a nem megfelelő ételek fogyasztása. A nyomok a konyhába vezetnek, az étrend adja a siker 80 százalékát. Az edzésnapokon megengedett a szénhidrátok visszafogott fogyasztása, amikor viszont csak könnyű kardioedzés van napirenden, több fehérjét és zöldséget célszerű enni, és kerülni kell a kenyeret, cukrot, és a feldolgozott ételeket.

Figyelnünk kell az elfogyasztott ételek mennyiségére! Ha diétánk megfelelő, és még mindig nem mennek le a kilók, az is lehet, hogy a mennyiséggel van baj: egyszerűen túl sokat eszünk. A fogyáshoz kalóriahiány kell, azaz többet kell elégetni, a bevitt mennyiségnél. Kerülni kell azonban a koplalást, törekedni kell az egyensúlyra. Ha nap közben egészséges, fehérjében gazdag nassolnivalókat tart a keze ügyében, kevesebbet fog enni a főétkezéskor.

Nem szabad túlzásba vinni a cardio edzést! A kardio fontos része a fogyókúrás edzéstervnek, fokozza az anyagcserét, és rendesen megizzaszt. Ám ha túlzásba viszük, szervezetünk az energiaraktárak feltöltésébe kezd, aminek hatására hízni fogunk.

Fogyókúrás edzés
A fogyókúra fontos eleme a súlyzós edzés! A fogyás megindulásakor gyakori eset az izmok leépülése, ennek ellensúlyozására ajánlott az izmok fejlesztése, az erőemelés, a súlyemelés, de lehet helyette felülést, guggolást és hasonló gyakorlatokat is végezni, amelyeknél a testsúly helyettesíti a súlyzót.

Az, ha hosszú időt töltünk az edzőteremben, nem jelenti azt, hogy rendesen meg is dolgoztuk izmainkat. Napi egy óránál többet nem szabad edzeni, de soha ne az időtől függjön az edzés, hanem az intenzitástól.

A pihenés és az izmok regenerációja majdnem olyan fontos, mint maga az edzés. Ilyenkor égeti el a zsírt a szervezet. Figyeljünk a test jelzéseire, izomláz esetén dolgoztassunk másik izomcsoportot.

Ha az edzés és a regenerálódás egyensúlyban van, bekövetkezik a kívánt hatás, a zsírégetés. Ha nem hagyunk elég időt pihenésre, túleröltetjük magunk a szervezet válaszként stresszhormont, kortizont termel. Ez túlzott mennyiségben makacs zsírlerakódásokat eredményezhet.

Edzés előtt 1 órával fogyasszunk 1 adag AKTIV Árpa Formulát, ami kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetünket, és feltölt energiával. Magas fehérjetartalmának köszönhetően aktivizálja sejtjeinket, és beindítja a fogyást.

 

AKTIV Árpa Formula fogyást segítő hatásai >>>


További cikkeink...

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat