Egészség, Fogyókúra, Méregtelenítés | aktivfogyas.hu

Cikkek, érdekességekFogyjon velünk

AKTIV Árpa Formula

  Tudja meg, hogy
  ideális-e a testsúlya:

  Magasság:    cm

  Testsúly:      kg

                            

Egészséges fogyókúra az AKTIV Árpa Formulával

Az AKTIV Árpa Formula beindítva a szervezet energiatermelését, nemcsak zsírt bont, hanem feltölt bennünket energiával, erősíti izmainkat. Az eredményeket látva, már nem lepődünk meg azon, hogy az ókori gladiátorokat Hordaerii-nek, magyarul árpaevőknek nevezték...

Fogyókúrához válassza az AKTIV Árpa Formulát!

Az AKTIV Árpa Formula kiküszöböli a vércukorszint ingadozásokat, így csökkenti az éhségérzetet. Magas rosttartalma miatt hatékony a salakanyag-eltávolításban, 25%-nál magasabb fehérjetartalmának köszönhetően pedig aktivizálja testünk sejtjeit, és már be is indult a fogyás...

Torba András 35 kg-ot adott le az   AKTIV Árpa Formulával

- Sajnos már több sikertelen fogyási próbálkozáson vagyok túl, kipróbáltam sokféle "csodapirulát", de sajnos ilyenkor sokszor még híztam is, aztán rátaláltam az AKTIV Árpára...

Cikkek, érdekességek


Első | Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő | Utolsó

Mediterrán diéta

Túlsúllyal és kezdődő cukorbetegséggel bajlódó, kóros vérzsírszintű és magas vérnyomásos betegek lényegesen ritkábban fordulnak elő ott, ahol a lakosság mediterrán ételeket fogyaszt, különösen akkor, ha naponta dióval, mandulával és mogyoróval is kiegészítik táplálkozásukat.
Utolsó módosítás: 2012-04-16

 

Két pohár szójatejjel a klimax ellen

Napi két pohár szójatej jelentősen képes mérsékelni a klimax tüneteit - ezt állapították meg kutatók. A szójában található izoflavonoidok ösztrogénszerű növényi hormonok, melyek jótékony hatással vannak a változókorban lévő női szervezetre.
Utolsó módosítás: 2012-04-12

 

Tudatos táplálkozással a tavaszi fáradtság ellen

Amikor a természet kezd új erőre kapni, nekünk épp ekkor kezdenek energiatartalékaink kimerülni. A téli időszakra jellemző kalóriadúsabb, ámde vitaminokban és ásványi anyagokban szegényebb táplálkozástól szervezetünk ilyenkorra kimerül, fáradékonyabbnak, elcsigázottabbnak érezzük magunkat.
Utolsó módosítás: 2012-04-03

 

Apró növényi doktoraink: azok a varázslatos csírák

Ősidők óta nagy tisztelet övezi az életerőt hordozó magot, amely az új élet kezdetét jelképezi az állati és a növényi világban egyaránt. A csírák varázslatos gyógyerejét már az ókori Egyiptomban felfedezték.
Utolsó módosítás: 2012-04-03

 

Az egészség megőrizhető a helyes táplálkozással

"Alapvető párhuzamot látok saját egészségem története és a modern világban élő összes ember története között. A ma embere szintetikus gyógyszerek, vitaminok fogyasztásától várja az egészséget és a gyógyulást." - írja Dr. Yoshihide Hagiwara Zöldárpa, a mindentadó táplálék című, magyarul is megjelent könyvében.
Utolsó módosítás: 2012-10-23

 

Tápláló reggeli egy kanál AKTIV Árpa Formulával bolondítva

Táplálkozásunk egyik legfontosabb része a reggeli. Az emberek nagy része vagy teljesen kihagyja ezt az étkezést, vagy gyorsan bekap valami értéktelen ételt: a cukros péksütemények, a zsíros rántotta és társaik nem tartoznak éppen a legideálisabb reggeli ételek közé. És hogy akkor mégis mit érdemes reggelire fogyasztani? A magas rosttartalmú táplálékok eltelítik a gyomrot anélkül, hogy elnehezítenék, felpörgetik az anyagcserét és energiával töltik fel az egész szervezetet. Van egy különleges étel, amely mindezt tudja.
Utolsó módosítás: 2012-04-03

 

A tej és szójafehérje szerepe a fogyókúrában

Sok szigorú fogyókúra tiltja a tej vagy a tejből készült ételek fogyasztását, mert véleményük szerint hizlalnak, ám egy tudományos vizsgálat most azt igazolta, hogy a tejből vagy szójából készült fehérje a szívet védő diéta fontos eleme lehet.
Utolsó módosítás: 2012-04-03

 

Védje ki táplálkozással a terhességi diabéteszt!

Manapság a terhességek kb. 4 százalékánál sajnos jelentkeznek a cukorbetegség tünetei, és általában úgy, hogy előtte a kismamának nem voltak ilyen jellegű panaszai. A modern kezelésekkel, az egyre bővebb ismeretekkel és főleg megfelelő táplálkozással a terhesség alatti cukorbetegség kockázatát, de a már kialakult tüneteket is jelentősen csökkenthetjük.
Utolsó módosítás: 2012-04-03

 

A táplálkozás jelentősége

Jelenleg megfelelően táplálkozunk? Sajnos nem! Eltértünk az optimális természetes étrendünktől, jelenleg étkezési divatok, vagy diétás, súlycsökkentő hóbortok határozzák meg táplálkozási szokásainkat...
Utolsó módosítás: 2014-10-15

 

Néhány jótanács a fogyókúrás edzésekhez!

A szépségipar egyre többet foglalkozik az alakformálással. A modern edzőgépek, valamint izomstimulációs berendezések megfelelő kitartás mellett fokozzák az izmok tónusát és karcsúsítanak is. Még ezen a modern berendezések használata sem befolyásolja azonban a tényt: eredményeinket nagyban befolyásolja az étrend. A helytelen táplálkozás ugyanis tönkreteheti a csúcstechnológiájú gépek hatását is.
Utolsó módosítás: 2012-04-03

 

Első | Előző | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő | Utolsó

© www.aktivarpaformula.hu   |   Adatkezelési szabályzat